GDPR personvernerklæring

GDPR personvernerklæring

Personvernerklæringen vår ble sist oppdatert 8. mai 2024.

Denne personvernerklæringen beskriver våre retningslinjer og prosedyrer for innsamling, bruk og avsløring av Din informasjon når du bruker tjenesten og forteller deg om dine personvernrettigheter og hvordan loven beskytter deg.

Vi bruker dine personopplysninger til å tilby og forbedre tjenesten. Ved å bruke tjenesten godtar du innsamling og bruk av informasjon i samsvar med denne personvernerklæringen. Denne personvernerklæringen ble generert av VilkårFeed GDPR-mal for personvernerklæring.

Tolkning og definisjoner

Tolkning

Ordene der den første bokstaven er stor har betydninger definert under det følgende forhold. Følgende definisjoner skal ha samme betydning uansett om de er vises i entall eller flertall.

Definisjoner

For formålene med denne personvernerklæringen:

  • "Konto" betyr en unik konto opprettet for deg for å få tilgang til tjenesten vår eller deler av tjenesten vår.

  • "Selskap" (referert til som enten "selskapet", "vi", "oss" eller "vår" i denne Avtale) refererer til WheltHome

    For formålet med GDPR er selskapet dataansvarlig.

  • «Land» refererer til Frankrike.

  • "informasjonskapsler" er små filer som plasseres på datamaskinen din, mobilenheten eller en hvilken som helst annen enhet av et nettsted, som inneholder detaljene om nettleserloggen din på det nettstedet blant dens mange bruksområder.

  • "Datakontrollør", for formålene med GDPR (Generell databeskyttelse forordning), refererer til selskapet som den juridiske person som alene eller sammen med andre bestemmer formål og midler for behandlingen av personopplysninger.

  • «Enhet» betyr enhver enhet som har tilgang til tjenesten, for eksempel en datamaskin, en mobiltelefon eller et digitalt nettbrett.

  • "Personlige data" er all informasjon som er relatert til en identifisert eller identifiserbar person.

    For formålene med GDPR betyr personopplysninger all informasjon relatert til deg, for eksempel navn, et identifikasjonsnummer, stedsdata, online identifikator eller til én eller flere faktorer spesifikke til den fysiske, fysiologiske, genetiske, mentale, økonomiske, kulturelle eller sosiale identiteten.

  • "Tjeneste" refererer til nettstedet.

  • "Tjenesteleverandør" betyr enhver fysisk eller juridisk person som behandler dataene på vegne av selskapet. Det refererer til tredjepartsbedrifter eller enkeltpersoner ansatt av Selskapet for å legge til rette for Tjenesten, for å yte Tjenesten på vegne av Selskapet, for å utføre tjenester knyttet til tjenesten eller for å hjelpe selskapet med å analysere hvordan tjenesten er brukt.
    For formålet med GDPR anses tjenesteleverandører som databehandlere.

  • «Bruksdata» refererer til data som samles inn automatisk, enten generert av bruk av tjenesten eller fra selve tjenesteinfrastrukturen (for eksempel varigheten av en sidebesøk).

  • "Nettsted" refererer til WheltHome, tilgjengelig fra https://whelthome.com

  • "Du" betyr den enkelte som har tilgang til eller bruker tjenesten, eller selskapet, eller annen juridisk enhet som en slik person får tilgang til eller bruker tjenesten på, som aktuelt.

    Under GDPR (General Data Protection Regulation) kan du bli referert til som den registrerte eller som brukeren som du er den enkelte som bruker tjenesten.

Innsamling og bruk av dine personlige data

Datatyper som samles inn

Personlig informasjon

Mens du bruker tjenesten vår, kan vi be deg om å gi oss visse personlig identifiserbare informasjon som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg. Personlig identifiserbar informasjon kan inkluderer, men er ikke begrenset til:

  • Epostadresse

  • Fornavn og etternavn

  • Telefonnummer

  • Adresse, stat, provins, postnummer, by

  • Bruksdata

Bruksdata

Bruksdata samles inn automatisk når du bruker tjenesten.

Bruksdata kan inkludere informasjon som enhetens Internett-protokolladresse (f.eks. IP adresse), nettlesertype, nettleserversjon, sidene i tjenesten vår du besøker, tidspunktet og datoen for besøket ditt, tiden brukt på disse sidene, unike enhetsidentifikatorer og annen diagnostikk data.

Når du får tilgang til tjenesten via eller via en mobilenhet, kan vi samle inn viss informasjon automatisk, inkludert, men ikke begrenset til, typen mobilenhet du bruker, din mobil enhets unike ID, IP-adressen til mobilenheten din, mobiloperativsystemet, typen mobil nettleser du bruker, unike enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Vi kan også samle inn informasjon som din nettleser sender når du besøker tjenesten vår eller når du få tilgang til tjenesten via eller via en mobilenhet.

Sporingsteknologier og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier for å spore aktiviteten på tjenesten og butikken vår visse opplysninger. Sporingsteknologier som brukes er beacons, tags og skript for å samle inn og spore informasjon og forbedre og analysere tjenesten vår. Teknologiene vi bruker kan omfatte:

  • Informasjonskapsler eller nettleserinformasjonskapsler. En informasjonskapsel er en liten fil som plasseres på enheten din. Du kan instruere nettleseren din til å nekte alle informasjonskapsler eller å indikere når en informasjonskapsel sendes. Imidlertid, hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan det hende du ikke kan bruke enkelte deler av tjenesten vår. Med mindre du har justert nettleserinnstillingen slik at den vil nekte informasjonskapsler, kan tjenesten vår bruke informasjonskapsler.
  • Web Beacons. Enkelte deler av tjenesten vår og e-postene våre kan inneholde små elektroniske filer kjent som web beacons (også referert til som klare gifs, pikselkoder og enkeltpiksel gifs) som tillater selskapet, for eksempel, å telle brukere som har besøkt disse sider eller åpnet en e-post og for annen relatert nettstedstatistikk (for eksempel registrering av populariteten til en viss seksjon og verifisering av system- og serverintegritet).

Informasjonskapsler kan være "Persistent" eller "Session"-informasjonskapsler. Vedvarende informasjonskapsler forblir på din personlige datamaskin eller mobilenhet når du går offline, mens sesjonsinformasjonskapsler slettes så snart du lukk nettleseren din.

Vi bruker både økt- og vedvarende informasjonskapsler for formålene som er angitt nedenfor:

  • Nødvendige / essensielle informasjonskapsler

    Type: Sesjonsinformasjonskapsler

    Administrert av: Oss

    Formål: Disse informasjonskapslene er avgjørende for å gi deg tjenester tilgjengelig gjennom Nettstedet og for å gjøre det mulig for deg å bruke noen av funksjonene. De hjelper til med å autentisere brukere og forhindre uredelig bruk av brukerkontoer. Uten disse informasjonskapslene, tjenestene du har bedt om kan ikke gis, og vi bruker kun disse informasjonskapslene for å gi deg dem tjenester.

  • Retningslinjer for informasjonskapsler / godkjenning av varsel Informasjonskapsler

    Type: Vedvarende informasjonskapsler

    Administrert av: Oss

    Formål: Disse informasjonskapslene identifiserer om brukere har akseptert bruken av informasjonskapsler på nettstedet.

  • Funksjonalitetsinformasjonskapsler

    Type: Vedvarende informasjonskapsler

    Administrert av: Oss

    Formål: Disse informasjonskapslene lar oss huske valg du gjør når du bruker nettstedet, som f.eks huske påloggingsdetaljer eller språkpreferanser. Formålet med disse informasjonskapslene er å gi deg en mer personlig opplevelse og for å unngå at du må gå inn på nytt preferanser hver gang du bruker nettstedet.

  • Informasjonskapsler for sporing og ytelse

    Type: Vedvarende informasjonskapsler

    Administrert av: Tredjeparter

    Formål: Disse informasjonskapslene brukes til å spore informasjon om trafikk til nettstedet og hvordan brukere bruker nettstedet. Informasjonen som samles inn via disse informasjonskapslene kan direkte eller indirekte identifisere deg som en individuell besøkende. Dette er fordi informasjonen som samles inn er typisk koblet til en pseudonym identifikator knyttet til enheten du bruker for å få tilgang til nettstedet. Vi kan også bruke disse informasjonskapslene til å teste nye sider, funksjoner eller ny funksjonalitet på nettstedet for å se hvordan brukerne våre reagerer på dem.

For mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og dine valg angående informasjonskapsler, vennligst besøk vår Retningslinjer for informasjonskapsler eller delen om informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Bruk av dine personlige data

Selskapet kan bruke personopplysninger til følgende formål:

  • For å tilby og vedlikeholde tjenesten vår, inkludert for å overvåke bruken av vår Service.

  • For å administrere kontoen din: for å administrere registreringen din som bruker av tjenesten. Personopplysningene du oppgir kan gi deg tilgang til ulike funksjoner i tjenesten som er tilgjengelig for deg som registrert bruker.

  • For gjennomføring av en kontrakt: utvikling, overholdelse og forpliktelsen av kjøpskontrakten for produktene, varene eller tjenestene du har kjøpt eller av enhver annen kontrakt med oss ​​gjennom tjenesten.

  • For å kontakte deg: For å kontakte deg via e-post, telefonsamtaler, SMS eller annet tilsvarende former for elektronisk kommunikasjon, for eksempel en mobilapplikasjons push varsler om oppdateringer eller informativ kommunikasjon relatert til funksjonene, produkter eller avtalte tjenester, inkludert sikkerhetsoppdateringer, når det er nødvendig eller rimelig for gjennomføringen av dem.

  • For å gi deg nyheter, spesialtilbud og generell informasjon om andre varer, tjenester og arrangementer som vi tilbyr som ligner på de du allerede har kjøpt eller spurt om med mindre du har valgt å ikke motta slik informasjon.

  • For å administrere forespørslene dine: For å delta og administrere forespørslene dine til oss.

  • For virksomhetsoverføringer: Vi kan bruke informasjonen din til å evaluere eller gjennomføre en fusjon, avhending, restrukturering, omorganisering, oppløsning eller annet salg eller overføring av noen eller alle våre eiendeler, enten som en fortsatt drift eller som en del av konkurs, likvidasjon, eller lignende prosedyre, der personopplysninger som lagres av oss om våre tjenestebrukere er blant eiendeler overført.

  • For andre formål: Vi kan bruke informasjonen din til andre formål, som f.eks dataanalyse, identifisere brukstrender, bestemme effektiviteten til kampanjen vår kampanjer og for å evaluere og forbedre våre tjenester, produkter, tjenester, markedsføring og din erfaring.

Vi kan dele din personlige informasjon i følgende situasjoner:

  • Med tjenesteleverandører: Vi kan dele din personlige informasjon med tjenesten Leverandører for å overvåke og analysere bruken av tjenesten vår, for betalingsbehandling, for å kontakte deg.
  • For virksomhetsoverføringer: Vi kan dele eller overføre din personlige informasjon til forbindelse med eller under forhandlinger om enhver fusjon, salg av selskapets eiendeler, finansiering eller overtakelse av hele eller deler av virksomheten vår til et annet selskap.
  • Med tilknyttede selskaper: Vi kan dele informasjonen din med våre tilknyttede selskaper, der I tilfelle vil vi kreve at disse tilknyttede selskapene overholder denne personvernerklæringen. Tilknyttede selskaper inkluderer Our morselskapet og eventuelle andre datterselskaper, joint venture-partnere eller andre selskaper som vi kontroll eller som er under felles kontroll med oss.
  • Med forretningspartnere: Vi kan dele informasjonen din med virksomheten vår partnere for å tilby deg visse produkter, tjenester eller kampanjer.
  • Med andre brukere: når du deler personlig informasjon eller på annen måte samhandler med de offentlige områdene med andre brukere, slik informasjon kan sees av alle brukere og kan være det offentlig distribuert utenfor.
  • Med ditt samtykke: Vi kan avsløre din personlige informasjon for andre formål med ditt samtykke.

Oppbevaring av dine personlige data

Selskapet vil bare beholde dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for de angitte formålene i denne personvernerklæringen. Vi vil beholde og bruke dine personopplysninger i den grad det er nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser (for eksempel hvis vi er pålagt å beholde dataene dine for å overholde med gjeldende lover), løse tvister og håndheve våre juridiske avtaler og retningslinjer.

Selskapet vil også beholde bruksdata for interne analyseformål. Bruksdata er generelt oppbevares i en kortere periode, bortsett fra når disse dataene brukes til å styrke sikkerheten eller for å forbedre funksjonaliteten til tjenesten vår, eller vi er juridisk forpliktet til å beholde disse dataene for lengre tidsperioder.

Overføring av dine personlige data

Din informasjon, inkludert personopplysninger, behandles på selskapets driftskontorer og i andre steder der partene som er involvert i behandlingen befinner seg. Det betyr at dette informasjon kan overføres til - og vedlikeholdes på - datamaskiner som befinner seg utenfor staten din, provins, land eller annen statlig jurisdiksjon der databeskyttelseslovene kan variere enn de fra din jurisdiksjon.

Ditt samtykke til denne personvernerklæringen etterfulgt av din innsending av slik informasjon representerer Din samtykke til den overføringen.

Selskapet vil ta alle nødvendige skritt for å sikre at dataene dine behandles sikkert og i samsvar med denne personvernerklæringen, og ingen overføring av dine personlige data vil finne sted til en organisasjon eller et land med mindre det er tilstrekkelige kontroller på plass, inkludert sikkerheten av dine data og annen personlig informasjon.

Utlevering av dine personlige data

Forretningstransaksjoner

Hvis selskapet er involvert i en fusjon, oppkjøp eller salg av eiendeler, kan dine personopplysninger være det overført. Vi vil varsle før dine personopplysninger overføres og blir underlagt til en annen personvernerklæring.

Rettshåndhevelse

Under visse omstendigheter kan selskapet bli pålagt å avsløre dine personopplysninger hvis pålagt å gjøre det ved lov eller som svar på gyldige forespørsler fra offentlige myndigheter (f.eks. en domstol eller en offentlig etat).

Andre lovkrav

Selskapet kan avsløre dine personopplysninger i god tro om at en slik handling er nødvendig til:

  • Overhold en juridisk forpliktelse
  • Beskytte og forsvare rettighetene eller eiendommen til selskapet
  • Forhindre eller undersøke mulige forseelser i forbindelse med tjenesten
  • Beskytt den personlige sikkerheten til brukere av tjenesten eller offentligheten
  • Beskytt mot juridisk ansvar

Sikkerhet for dine personlige data

Sikkerheten til dine personlige data er viktig for oss, men husk at ingen overføringsmetode over Internett, eller metode for elektronisk lagring er 100 % sikker. Mens vi streber etter å bruke kommersielt akseptable midler for å beskytte dine personlige data, vi kan ikke garantere at de er absolutte sikkerhet.

Detaljert informasjon om behandlingen av dine personopplysninger

Tjenesteleverandørene vi bruker kan ha tilgang til dine personopplysninger. Disse tredjepartsleverandørene samle inn, lagre, bruke, behandle og overføre informasjon om aktiviteten din på tjenesten vår i i samsvar med deres personvernregler.

Analytics

Vi kan bruke tredjeparts tjenesteleverandører for å overvåke og analysere bruken av tjenesten vår.

Epost markedsføring

Vi kan bruke dine personopplysninger til å kontakte deg med nyhetsbrev, markedsføring eller reklamemateriell og annen informasjon som kan være av interesse for deg. Du kan velge bort å motta noen eller alle disse kommunikasjonene fra oss ved å følge avmeldingslenken eller instruksjonene gitt i noen e-post Vi sender eller ved å kontakte oss.

GDPR Personvern

Juridisk grunnlag for behandling av personopplysninger under GDPR

Vi kan behandle personopplysninger under følgende betingelser:

  • Samtykke: Du har gitt ditt samtykke til å behandle personopplysninger for en eller mer spesifikke formål.
  • Utføring av en kontrakt: Levering av personopplysninger er nødvendig for utførelsen av en avtale med deg og/eller for eventuelle forpliktelser før kontrakten.
  • Juridiske forpliktelser: Behandling av personopplysninger er nødvendig for å overholde en juridisk forpliktelse som selskapet er underlagt.
  • Vitale interesser: Behandling av personopplysninger er nødvendig for å beskytte din vitale interesser eller av en annen fysisk person.
  • Offentlige interesser: Behandling av personopplysninger er relatert til en oppgave som utføres ut i allmennhetens interesse eller i utøvelse av offisiell myndighet tillagt selskapet.
  • Legitime interesser: Behandling av personopplysninger er nødvendig for formålet med de legitime interessene som følges av selskapet.

Selskapet vil uansett gjerne bidra til å klargjøre det konkrete rettsgrunnlaget som gjelder for behandling, og spesielt om levering av personopplysninger er lovfestet eller kontraktsfestet krav, eller et krav som er nødvendig for å inngå en kontrakt.

Dine rettigheter under GDPR

Selskapet forplikter seg til å respektere konfidensialiteten til dine personopplysninger og garantere deg kan utøve dine rettigheter.

Du har rett i henhold til denne personvernerklæringen, og ved lov hvis du er innenfor EU, til å:

  • Be om tilgang til dine personlige data. Retten til å få tilgang til, oppdatere eller slette informasjon vi har om deg. Når det er mulig, kan du få tilgang til, oppdatere eller be om sletting av dine personlige data direkte i seksjonen for kontoinnstillinger. Hvis du ikke klarer det utføre disse handlingene selv, vennligst kontakt oss for å hjelpe deg. Dette gjør deg også i stand til motta en kopi av personopplysningene vi har om deg.
    • Få tilgang til kontoinformasjon
      E-postformat: eksempel@mailserver.domene
  • Be om retting av personopplysningene vi har om deg. Du har rett til å få ufullstendig eller unøyaktig informasjon vi har om deg rettet.
    • Rediger kontoinformasjon
      E-postformat: eksempel@mailserver.domene
  • For å administrere forespørslene dine. Du har rett til å be oss om å vise alle forespørslene dine til deg.
    • Vis alle forespørsler
      E-postformat: eksempel@mailserver.domene
  • Gjenstand for behandling av dine personopplysninger. Denne retten eksisterer der vi er stole på en legitim interesse som rettslig grunnlag for vår behandling og det er noe om din spesielle situasjon, noe som gjør at du ønsker å protestere mot vår behandling av din Personopplysninger på denne grunn. Du har også rett til å protestere der vi behandler din Personopplysninger for direkte markedsføringsformål.
  • Be om sletting av dine personlige data. Du har rett til å be oss om å slette eller fjerne personopplysninger når det ikke er noen god grunn for oss til å fortsette å behandle dem.
    • Slett kontoinformasjon
      E-postformat: eksempel@mailserver.domene
  • Be om overføring av dine personlige data. Vi vil gi deg, eller til en tredjepart du har valgt, dine personlige data i en strukturert, ofte brukt, maskinlesbar format. Vær oppmerksom på at denne retten kun gjelder for automatisert informasjon som du i utgangspunktet gitt samtykke til at vi bruker eller hvor vi brukte informasjonen til å utføre en kontrakt med deg.
  • Trekk tilbake ditt samtykke. Du har rett til å trekke tilbake samtykket ditt ved bruk dine personlige data. Hvis du trekker tilbake samtykket ditt, kan det hende vi ikke kan gi deg tilgang til visse spesifikke funksjoner i tjenesten.

Utøvelse av dine databeskyttelsesrettigheter i GDPR

Du kan utøve dine rettigheter til tilgang, retting, kansellering og motstand ved å kontakte Oss. Vær oppmerksom på at vi kan be deg om å bekrefte identiteten din før du svarer på slike forespørsler. Hvis Du kommer med en forespørsel, vi vil prøve vårt beste for å svare deg så snart som mulig.

Du har rett til å klage til et datatilsyn om vår innsamling og bruk av din Personlig informasjon. For mer informasjon, hvis du er i det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS), vennligst kontakt din lokale databeskyttelsesmyndighet i EØS.

Barns personvern

Tjenesten vår henvender seg ikke til noen under 13 år. Vi samler ikke inn personlig identifiserbar informasjon fra alle under 13 år. Hvis du er en forelder eller verge og deg er klar over at barnet ditt har gitt oss personopplysninger, vennligst kontakt oss. Hvis vi blir klar over at vi har samlet inn personopplysninger fra alle under 13 år uten bekreftelse av samtykke fra foreldre, tar vi skritt for å fjerne denne informasjonen fra serverne våre.

Hvis vi trenger å stole på samtykke som et juridisk grunnlag for å behandle informasjonen din og landet ditt krever samtykke fra en forelder, kan vi kreve din forelders samtykke før vi samler inn og bruker den informasjonen.

Lenker til andre nettsteder

Tjenesten vår kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en tredjepartskobling, vil du bli dirigert til denne tredjepartens nettsted. Vi anbefaler deg på det sterkeste gjennomgå personvernreglene for hvert nettsted du besøker.

Vi har ingen kontroll over og påtar oss intet ansvar for innholdet, personvernreglene eller praksis for tredjeparts nettsteder eller tjenester.

Endringer i denne personvernerklæringen

Vi kan oppdatere vår personvernerklæring fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge ut den nye personvernerklæringen på denne siden.

Vi vil gi deg beskjed via e-post og/eller en fremtredende melding på tjenesten vår før endringen trer i kraft og oppdaterer «Sist oppdatert»-datoen øverst i denne personvernerklæringen.

Du anbefales å gjennomgå denne personvernerklæringen med jevne mellomrom for eventuelle endringer. Endringer på dette Retningslinjer for personvern er effektive når de legges ut på denne siden.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, kan du kontakte oss:

  • Ved å besøke denne siden på nettstedet vårt: https://whelthome.com
  • Ved å sende oss en e-post: hello@whelthome.com