PIPEDAs retningslinjer for personvern

Personvernerklæring

Personvernerklæringen vår ble sist oppdatert 8. mai 2024.

Denne personvernerklæringen beskriver våre retningslinjer og prosedyrer for innsamling, bruk og avsløring av informasjonen din når du bruker tjenesten og forteller deg om dine personvernrettigheter og hvordan loven beskytter deg.

Vi bruker dine personopplysninger til å tilby og forbedre tjenesten. Ved å bruke tjenesten godtar du innsamlingen og use of information in accordance with this Privacy Policy. This Privacy Policy was generated by TermsFeed PIPEDA Privacy Policy Mal.

Tolkning og definisjoner

Tolkning

Ordene der den første bokstaven er stor har betydninger definert under følgende forhold. De følgende definisjoner skal ha samme betydning uavhengig av om de står i entall eller flertall.

Definisjoner

For formålene med denne personvernerklæringen:

  • "Konto" betyr en unik konto opprettet for at du skal få tilgang til tjenesten vår eller deler av tjenesten vår.

  • «Selskap» (referert til som enten «selskapet», «vi», «oss» eller «vår» i denne avtalen) refererer til WheltHome

  • «Land» refererer til Frankrike.

  • "informasjonskapsler" er små filer som plasseres på datamaskinen din, mobilenheten eller en hvilken som helst annen enhet av et nettsted, som inneholder detaljene om nettleserloggen din på det nettstedet blant dets mange bruksområder.

  • «Enhet» betyr enhver enhet som har tilgang til tjenesten, for eksempel en datamaskin, en mobiltelefon eller en digitalt nettbrett.

  • "Personopplysninger" er all informasjon som er relatert til en identifisert eller identifiserbar person.

  • "Tjeneste" refererer til nettstedet.

  • "Bruksdata" refererer til data som samles inn automatisk, enten generert ved bruk av tjenesten eller fra selve tjenesteinfrastrukturen (for eksempel varigheten av et sidebesøk).

  • "Nettsted" refererer til WheltHome, tilgjengelig fra https://whelthome.com

  • "Du" betyr den enkelte som har tilgang til eller bruker tjenesten, eller selskapet eller annen juridisk enhet på vegne av hvilken en slik person får tilgang til eller bruker tjenesten, alt etter hva som er aktuelt.

Innsamling og bruk av dine personlige data

Datatyper som samles inn

Personlig informasjon

Mens du bruker tjenesten vår, kan vi be deg om å gi oss visse personlig identifiserbare opplysninger som kan være brukes til å kontakte eller identifisere deg. Personlig identifiserbar informasjon kan omfatte, men er ikke begrenset til:

  • Epostadresse

  • Fornavn og etternavn

  • Telefonnummer

  • Adresse, stat, provins, postnummer, by

  • Bruksdata

Få tilgang til kontoinformasjon
E-postformat: eksempel@mailserver.domene
Rediger kontoinformasjon
E-postformat: eksempel@mailserver.domene
Vis alle forespørsler
E-postformat: eksempel@mailserver.domene
Slett kontoinformasjon
E-postformat: eksempel@mailserver.domene

Bruksdata

Bruksdata samles inn automatisk når du bruker tjenesten.

Bruksdata kan inkludere informasjon som enhetens Internett-protokolladresse (f.eks. IP-adresse), nettlesertype, nettleserversjonen, sidene i tjenesten vår du besøker, tidspunktet og datoen for besøket ditt, tiden brukt på disse sider, unike enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Når du får tilgang til tjenesten via eller via en mobilenhet, kan vi samle inn viss informasjon automatisk, inkludert, men ikke begrenset til, typen mobilenhet du bruker, mobilenhetens unike ID, IP-adressen til din mobil enhet, ditt mobile operativsystem, typen mobil nettleser du bruker, unike enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Vi kan også samle inn informasjon som din nettleser sender når du besøker tjenesten vår eller når du får tilgang til tjenesten av eller gjennom en mobil enhet.

Sporingsteknologier og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier for å spore aktiviteten på tjenesten vår og lagre visse opplysninger. Sporingsteknologier som brukes er beacons, tags og skript for å samle inn og spore informasjon og for å forbedre og analysere Vår service. Teknologiene vi bruker kan omfatte:

  • Informasjonskapsler eller nettleserinformasjonskapsler. En informasjonskapsel er en liten fil som plasseres på enheten din. Du kan instruere din nettleser for å nekte alle informasjonskapsler eller for å indikere når en informasjonskapsel sendes. Imidlertid, hvis du ikke godtar informasjonskapsler, vil du kan ikke være i stand til å bruke enkelte deler av tjenesten vår. Med mindre du har justert nettleserinnstillingen slik at den gjør det nekte informasjonskapsler, kan tjenesten vår bruke informasjonskapsler.
  • Web Beacons. Enkelte deler av tjenesten vår og e-postene våre kan inneholde små elektroniske filer kjent som web beacons (også referert til som klare gifs, pikseltagger og enkeltpiksel gifs) som tillater selskapet, for eksempel for å telle brukere som har besøkt disse sidene eller åpnet en e-post og for annen relatert nettstedstatistikk (for eksempel registrere populariteten til en bestemt seksjon og verifisere system- og serverintegritet).

Informasjonskapsler kan være "Persistente" eller "Session"-informasjonskapsler. Vedvarende informasjonskapsler forblir på din personlige datamaskin eller mobil enheten når du går offline, mens sesjonsinformasjonskapsler slettes så snart du lukker nettleseren.

Vi bruker både økt- og vedvarende informasjonskapsler for formålene som er angitt nedenfor:

  • Nødvendige / essensielle informasjonskapsler

    Type: Sesjonsinformasjonskapsler

    Administrert av: Oss

    Formål: Disse informasjonskapslene er essensielle for å gi deg tjenester tilgjengelig via nettstedet og for å aktivere deg å bruke noen av funksjonene. De bidrar til å autentisere brukere og forhindre uredelig bruk av brukerkontoer. Uten disse informasjonskapslene, tjenestene du har bedt om kan ikke leveres, og vi bruker kun disse informasjonskapslene til å tilby Du med disse tjenestene.

  • Retningslinjer for informasjonskapsler / godkjenning av varsel Informasjonskapsler

    Type: Vedvarende informasjonskapsler

    Administrert av: Oss

    Formål: Disse informasjonskapslene identifiserer om brukere har akseptert bruken av informasjonskapsler på nettstedet.

  • Funksjonalitetsinformasjonskapsler

    Type: Vedvarende informasjonskapsler

    Administrert av: Oss

    Formål: Disse informasjonskapslene lar oss huske valg du gjør når du bruker nettstedet, for eksempel å huske dine påloggingsdetaljer eller språkpreferanser. Formålet med disse informasjonskapslene er å gi deg en mer personlig erfaring og for å unngå at du må angi innstillingene dine på nytt hver gang du bruker nettstedet.

  • Informasjonskapsler for sporing og ytelse

    Type: Vedvarende informasjonskapsler

    Administrert av: Tredjeparter

    Formål: Disse informasjonskapslene brukes til å spore informasjon om trafikk til nettstedet og hvordan brukere bruker nettstedet. Informasjonen som samles inn via disse informasjonskapslene kan direkte eller indirekte identifisere deg som en individuell besøkende. Dette er fordi informasjonen som samles inn vanligvis er knyttet til en pseudonym identifikator knyttet til enheten du bruker for å få tilgang til nettstedet. Vi kan også bruke disse informasjonskapslene til å teste nye sider, funksjoner eller ny funksjonalitet nettstedet for å se hvordan brukerne våre reagerer på dem.

For mer informasjon om informasjonskapslene vi bruker og dine valg angående informasjonskapsler, vennligst besøk våre retningslinjer for informasjonskapsler eller delen informasjonskapsler i vår personvernerklæring.

Bruk av dine personlige data

Selskapet kan bruke personopplysninger til følgende formål:

  • For å tilby og vedlikeholde tjenesten vår, inkludert å overvåke bruken av tjenesten vår.

  • For å administrere kontoen din: for å administrere registreringen din som bruker av tjenesten. Personopplysningene Du oppgir kan gi deg tilgang til ulike funksjoner i tjenesten som er tilgjengelige for deg som en Registrert bruker.

  • For gjennomføring av en kontrakt: utvikling, overholdelse og gjennomføring av kjøpet kontrakt for produktene, varene eller tjenestene du har kjøpt eller en annen kontrakt med oss ​​gjennom Service.

  • For å kontakte deg: For å kontakte deg via e-post, telefonsamtaler, SMS eller andre tilsvarende former for elektronisk kommunikasjon, for eksempel push-varslinger for en mobilapplikasjon angående oppdateringer eller informativ kommunikasjon relatert til funksjonaliteten, produktene eller inngåtte tjenester, inkludert sikkerhetsoppdateringer, når det er nødvendig eller rimelig for gjennomføringen.

  • For å gi deg nyheter, spesialtilbud og generell informasjon om andre varer, tjenester og arrangementer som vi tilbyr som ligner på de du allerede har kjøpt eller spurt om med mindre du har gjort det valgte å ikke motta slik informasjon.

  • For å administrere forespørslene dine: For å delta og administrere forespørslene dine til oss.

  • For virksomhetsoverføringer: Vi kan bruke informasjonen din til å evaluere eller gjennomføre en fusjon, avhending, restrukturering, omorganisering, oppløsning eller annet salg eller overføring av noen eller alle våre eiendeler, enten som en fortsatt drift eller som en del av konkurs, likvidasjon eller lignende prosedyre, hvor personopplysninger som holdes av oss om tjenestebrukerne våre er blant eiendelene som overføres.

  • For andre formål: Vi kan bruke informasjonen din til andre formål, for eksempel dataanalyse, identifisere brukstrender, bestemme effektiviteten til våre kampanjekampanjer og for å evaluere og forbedre vår tjeneste, produkter, tjenester, markedsføring og din erfaring.

Vi kan dele din personlige informasjon i følgende situasjoner:

  • Med tjenesteleverandører: Vi kan dele din personlige informasjon med tjenesteleverandører for å overvåke og analysere bruken av tjenesten vår, for betalingsbehandling, for å kontakte deg.
  • For virksomhetsoverføringer: Vi kan dele eller overføre din personlige informasjon i forbindelse med eller under forhandlinger om, enhver fusjon, salg av selskapets eiendeler, finansiering eller oppkjøp av hele eller deler av vår virksomhet til et annet selskap.
  • Med tilknyttede selskaper: Vi kan dele informasjonen din med våre tilknyttede selskaper, i så fall vil vi kreve disse tilknyttede selskapene for å overholde denne personvernerklæringen. Tilknyttede selskaper inkluderer vårt morselskap og andre datterselskaper, joint venture-partnere eller andre selskaper som vi kontrollerer eller som er under felles kontroll med oss.
  • Med forretningspartnere: Vi kan dele informasjonen din med våre forretningspartnere for å tilby deg visse produkter, tjenester eller kampanjer.
  • Med andre brukere: når du deler personlig informasjon eller på annen måte samhandler i de offentlige områdene med andre brukere kan slik informasjon sees av alle brukere og kan distribueres offentlig utenfor.
  • Med ditt samtykke: Vi kan avsløre din personlige informasjon til andre formål med din samtykke.

Oppbevaring av dine personlige data

Selskapet vil bare beholde dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for formålene angitt i dette personvernet Politikk. Vi vil beholde og bruke dine personopplysninger i den grad det er nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser (f for eksempel hvis vi er pålagt å beholde dataene dine for å overholde gjeldende lover), løse tvister og håndheve våre juridiske avtaler og retningslinjer.

Selskapet vil også beholde bruksdata for interne analyseformål. Bruksdata oppbevares vanligvis i en kortere tidsperiode, bortsett fra når disse dataene brukes til å styrke sikkerheten eller for å forbedre funksjonaliteten til Tjenesten vår, eller Vi er juridisk forpliktet til å beholde disse dataene i lengre tidsperioder.

Overføring av dine personlige data

Dine opplysninger, inkludert personopplysninger, behandles på selskapets driftskontorer og andre steder hvor partene som er involvert i behandlingen befinner seg. Det betyr at denne informasjonen kan overføres til — og vedlikeholdes på - datamaskiner som befinner seg utenfor din stat, provins, land eller annen statlig jurisdiksjon hvor databeskyttelseslovene kan avvike fra din jurisdiksjon.

Ditt samtykke til denne personvernreglene etterfulgt av din innsending av slik informasjon representerer din samtykke til det overføre.

Selskapet vil ta alle nødvendige skritt for å sikre at dataene dine behandles sikkert og i samsvar med denne personvernerklæringen, og ingen overføring av dine personlige data vil finne sted til en organisasjon eller et land med mindre det er tilstrekkelige kontroller på plass, inkludert sikkerheten til dine data og annen personlig informasjon.

Utlevering av dine personlige data

Forretningstransaksjoner

Hvis selskapet er involvert i en fusjon, oppkjøp eller salg av eiendeler, kan dine personopplysninger bli overført. Vi vil gi beskjed før dine personlige data overføres og blir underlagt en annen personvernpolicy.

Rettshåndhevelse

Under visse omstendigheter kan selskapet bli pålagt å avsløre dine personopplysninger hvis det er pålagt å gjøre det ved lov eller som svar på gyldige forespørsler fra offentlige myndigheter (f.eks. en domstol eller et offentlig organ).

Andre lovkrav

Selskapet kan avsløre dine personopplysninger i god tro om at en slik handling er nødvendig for å:

  • Overhold en juridisk forpliktelse
  • Beskytte og forsvare rettighetene eller eiendommen til selskapet
  • Forhindre eller undersøke mulige forseelser i forbindelse med tjenesten
  • Beskytt den personlige sikkerheten til brukere av tjenesten eller offentligheten
  • Beskytt mot juridisk ansvar

Sikkerhet for dine personlige data

Sikkerheten til dine personlige data er viktig for oss, men husk at ingen metode for overføring over Internett, eller metode for elektronisk lagring er 100 % sikker. Mens vi streber etter å bruke kommersielt akseptable midler for å beskytte din Personopplysninger, vi kan ikke garantere dens absolutte sikkerhet.

Barns personvern

Tjenesten vår henvender seg ikke til noen under 13 år. Vi samler ikke bevisst inn personlig identifiserbare informasjon fra alle under 13 år. Hvis du er forelder eller verge og du er klar over at barnet ditt har gitt oss personopplysninger, vennligst kontakt oss. Hvis vi blir klar over at vi har samlet inn personopplysninger fra noen under 13 år uten bekreftelse av foreldrenes samtykke, tar vi skritt for å fjerne denne informasjonen fra vår servere.

Hvis vi trenger å stole på samtykke som et juridisk grunnlag for å behandle din informasjon og ditt land krever samtykke fra en forelder, kan vi kreve din forelders samtykke før vi samler inn og bruker denne informasjonen.

Dine personvernrettigheter i California (Californias Shine the Light-lov)

I henhold til California Civil Code Section 1798 (Californias Shine the Light-lov) har innbyggere i California med en etablert forretningsforhold med oss ​​kan be om informasjon en gang i året om deling av personopplysninger med tredjeparter for tredjeparters direkte markedsføringsformål.

Hvis du vil be om mer informasjon under California Shine the Light-loven, og hvis du er en California beboer, Du kan kontakte oss ved å bruke kontaktinformasjonen nedenfor.

California personvernrettigheter for mindreårige brukere (California Business and Professions Code Section 22581)

California Business and Professions Code Section 22581 tillater innbyggere i California under 18 år som er registrerte brukere av nettsider, tjenester eller applikasjoner for å be om og få fjerning av innhold eller informasjon de har lagt ut offentlig.

For å be om fjerning av slike data, og hvis du er bosatt i California, kan du kontakte oss ved å bruke kontakten informasjon gitt nedenfor, og inkludere e-postadressen knyttet til kontoen din.

Vær oppmerksom på at forespørselen din ikke garanterer fullstendig eller omfattende fjerning av innhold eller informasjon som er lagt ut online og at loven kanskje ikke tillater eller krever fjerning under visse omstendigheter.

Lenker til andre nettsteder

Tjenesten vår kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en tredjepartskobling, vil du vil bli sendt til denne tredjepartens nettsted. Vi anbefaler deg på det sterkeste å lese personvernreglene for hvert nettsted du besøk.

Vi har ingen kontroll over og påtar oss intet ansvar for innholdet, personvernreglene eller praksisen til en tredjepart partisider eller tjenester.

Endringer i denne personvernerklæringen

Vi kan oppdatere vår personvernerklæring fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge ut det nye personvernet Retningslinjer på denne siden.

Vi vil gi deg beskjed via e-post og/eller en fremtredende melding på tjenesten vår, før endringen trer i kraft og oppdater "Sist oppdatert"-datoen øverst i denne personvernerklæringen.

Du anbefales å gjennomgå denne personvernerklæringen med jevne mellomrom for eventuelle endringer. Endringer i denne personvernerklæringen er effektive når de legges ut på denne siden.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, kan du kontakte oss:

  • Ved å besøke denne siden på nettstedet vårt: https://whelthome.com
  • Ved å sende oss en e-post: hello@whelthome.com